mandag 28. mai 2012

Kjærlighet

Vi har vært i bryllup på Moldegaard i helgen. For et nydelig sted! Vi var jo så heldig med været, så hele vielsen foregikk i hagen.
Jeg var forlover, og hjalp bruden med hår og makeup. Hun var helt nydelig.
Hun har faktisk en ganske kort bob, så det ble litt utfordring å finne en fin oppsetting. Men en klassisk svinekam passer til de fleste hår, og er veldig elegant, men stjeler ikke så mye opmerksomhet fra kjolen. Og med nok tuppering og hårspray satt den som støpt hele kvelden.
 Meg, Anette og Trine Lise brukte hele formiddagen på Solstrand til dolling og dilling. Ble vi ikke fine??

Anette ville jeg skulle lage en ballerina-bun på henne. Og der motbeviste hun hele teorien min om at du skal bruke oppsatt hår  når det foregår mye rundt skulderpartiet og omvendt. Hun var råstilig med stramt oppsatt hår og tubekjole.


 Jeg startet med løst hår og store krøller, men fant fort ut at det ble for varmt. Så måtte ha et frisyre-skifte i løpet av dagen... Endte tilslutt opp med en løs oppsetting på siden, og løse krøller rundt ansiktet.Jeg gikk med en dus pastell grønn vintage kjole. Arvet av min farmor.
Brudgommens søster, Camilla, kom også i en nydelig vintage-kjole fra noe vi fant ut at måtte være samme årgang. Legg merke til de florlette chiffon-stoffene og de duse pastellfargene. Er det ikke fint?? Og slike kjoler får du ikke på H&M!
Er du ikke så heldig å ha gamle foreldre/besteforeldre du kan arve av, er bruktbutikker eller nett stedet å tråle etter selskapskjoler.


På slutten av kvelden måtte finskoene få hvile litt... De endte opp i beauty-bagen, mens jeg tuslet rundt med bare tær. Å så deilig det er med sommer!

2 kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar