onsdag 6. juni 2012

UV+

Sommerens beste produktserie for deg med farget hår er UV+ fra Bamboo. 
Den bevarer fargen opptil fem ganger bedre enn vanlig fargeshampo, beskytter håret mot uvA og uvB stråler og annen ytre påvirkning. Den har også en gjennoppbyggende effekt for slitt og kjemisk behandlet hår. Kort sagt alt  du trenger nå i sommer.
Og, i likhet med resten av Bamboo-serien, selvfølgelig inneholder ingredienser som er økologisk dyrket og etisk riktig handlet og ikke testet på dyr.
Serien består av shampo, balsam, kur og en beskyttende styling olje.Kuren heter "Rehab", og det er et veldig passende navn på den. Den er blandt favoritt produktene til Huldra-Anette for tiden. Hun har akkurat gått gjennom et aldri så lite prosjekt fra å være knall orange til å ha blitt nesten helt platinablond. Og det sier seg selv at det kan være en knalltøff påkjenning på håret. Men med hyppig bruk av "rehab"-kuren en periode er både kvaliteten og fargen på håret helt super.
  Det er så mange som bruker tusenvis av kroner på å farge håret, og ikke tar seg råd, eller tid til å ta vare på fargen hjemme. Og det er forferdelig dumt. 
Mang en gang har jeg farget de nydeligste farger på salongen, og når kunden kommer tilbake etter noen uker for å ta etterveksten er fargen blitt så blass og matt at vi må farge hele håret om igjen. Fullsendig unødvendig om man bare er flink til å ta vare på fargen hjemme. Ikke bare med produkter selvsagt. 
Noen andre råd for å bevare fargen best mulig er å vaske det sjeldnere, tre ganger i uken holder masse. 
Ta på deg en fansy solhatt om du vet du skal tilbringe dagen under stekende sol, og sett opp håret når du skal bade i klor eller saltvann så det ikke behøver å bli vått.

Med dette ønsker jeg alle fargerike manker der ute en god sommer!

(Og husk at "ta 3 betal for2" tilbudet fra Bamboo gjelder helt til 14. juni!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar