søndag 14. august 2011

Produkttips

De fleste har sikkert fått med seg at den superpopulære argan-oljen er overalt på markedet for tiden. Og det med god grunn. 
Det er en olje du kan bruke til alt, ansikt, hår og kropp. Ren argan-olje er proppfull av vitamin E og omega 6 fettsyrer, og er derfor noe av det beste du kan bruke for å forebyggeblandt annet rynker.
Jeg har vært på jakt etter en god olje lenge, og har prøvd ut de fleste merker som reklamerer med argan-olje, men må si jeg er MEGET skuffet. Ikke noe å si på argan-oljen, men det er jo så mye annet dritt i produktet at mengden arganolje de har i blir minimal, og derfor også resultatet... 
Men ENDELIG, mitt favoritt merke John Masters Organics har fått inn en 100% ren arganolje! 
I forskjell fra andre oljer der du måler mengden i "kronestykke" eller "valnøtt-størrelse", har denne dråpeteller. Skjønner? Veeeeldig drøy med andre ord.
Noen tips til bruksområder er om du har veldig tørr hud på kroppen, bland inn noen dråper i din vanlige bodylotion, eller smør ren olje på tørre partier.
Masser noen dråper inn i ansiktet om kvelden, under nattkremen din, for å forebygge rynker, eller bland en dråpe i dagkremmen din om du har veldig tørr hud.
Du kan også blande inn en dråpe i foundationen din for å få mer glød i ansiktet.
Og bruke den i tupper og lengder for å forebygge flisete tupper og tørrt hår.

ps, det gjør ikke noe om du bruker for mye olje heller. Tok en stund før jeg skjønte hvor lite som faktisk skulle til, men oljen trakk godt inn i både hud og hår, så det føltes ikke fettete etterpå.
(det er også litt av den store forskjellen på rene oljer og de med masse silikoner og annen dritt, de vil du merke gir et "fettete" lag utenpå hår og hud av at de ikke har klart å trenge ordentlig inn.)

Denne har vi selvfølgelig tatt inn i varmen på salongen! Løp og kjøp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar