mandag 12. november 2012

Effortless

Make-up inspirasjonen denne uken står vakre Erin Wasson for. 
Jeg liker spersielt godt hvordan hun rammer inn øynene med en gylden skimmer øyenskygge. 
Orchid fra Glo Minerals har den perfekte farge og skimring til dette. Jeg legger skyggen på hele lokket, og videre rundt øyet. Og ikke glem øyenkroken!  Svart kajal på våtlinjen nede OG oppe gir et intens uttrykk. Om du synes det er vanskelig å legge kajal på våtkanten oppe, så kan du legge godt på nede, blunke hardt, og gjenta det et par ganger, da vil den smitte av og sette seg på våtkanten oppe også.
Og avslutt med svart maskara.

La resten av make-upen være naturlig. Om du vil jevne ut hudtonen din, eller har noe å dekke, ville jeg brukt en super lett foundation. Evt bare blandet litt foundation i dagkremen.
Om du trenger litt mer glød i huden, kan jeg på det varmeste anbefale illuminator fra Glo Minerals, som er en lysreflekterende og helt transperent foundationkrem.

La lokkene henge løst rundt skuldrene, eller sett det opp i en liten knute på toppen. Greia her er at det skal se heeeelt effortless ut.
(men et lite stylingtips er å ha i litt stylingkrem i tupper og lengder som samler lokkene litt og gir litt glans, men hysj...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar