mandag 21. november 2011

Dagens hår.

God morgen.
Jeg starter denne uken med en yoga-time. Hvor deilig er ikke det??
Og siden jeg skal rett på lunsh-date etterpå, så ble dagens hår slik:Praktisk treningsfrisyre, men også en søt oppsetting.
God mandag alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Søt flette :)

  Har noen spørsmål om økologisk frisør, hadde blitt kjempeglad for svar!
  Jeg var nettopp og bleket og farget håret hos frisøren min, men endte denne gangen opp med sviende blemmer i hodebunnen. Er fra naturens side kommunegrå, men har bleket/lysfarget det blondt i flere år nå og trives best slik. Er redd for at jeg har fått en allergisk reaksjon, og lurer på om dere har farger/bleking som jeg kan tåle? Har ikke hatt problemer mens jeg bare foliestripet, men de siste gangen har jeg helfarget.

  SvarSlett
 2. Hei Torill.
  Den blekingen som vi bruker er en del mildere mot huden enn tradisjonell bleking. Det du forklarer høres ikke ut som en allergisk reaksjon, men at huden din rett og slett har blitt "svidd" av de sterke kjemikaliene i blekingen. Det jeg ville gjort er å la hodebunnen få være helt i fred en stund, ikke gre i hodebunnen, ingen stramme frisyrer, unngå å "dra" i håret og vask det forsiktig og sjelden med sjampo uten sulfater (tørker ut huden ytterligere).
  Og neste gang du må ta etterveksten så kom gjerne å prøv hos oss, blekingen vår er som sagt mye mildere mot hud og hår enn tradisjonell bleking.
  <3 Katrine.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar