fredag 29. juli 2011

Pene negler

Vi kan vel alle være enige om at det er råflott med nylakkerte negler. Neglelakk i en knesj farge, feks knallrød, er også en fin måte å sprite opp et antrekk (eller humøret...) 
Men neglelakker er også full av skumle kjemikalier som ikke er bra for oss. Både gassene vi puster inn, og kjemikaliene som trekker gjennom neglen og inn i blodet. Så begrens lakkbruken til festligheter og spesielle anledninger, og gå heller til innkjøp av en poleringsfil og en god økologisk negleolje til hverdags.


  • start med å file til neglene i den formen og lengden du ønsker med den groveste delen på filen
  • har du aldri brukt poleringsfil, kan du ta en grovpuss oppå neglene med den nest fineste delen for å jevne alle riller og fjerne all skitt og smuss
  • så går du over overflaten på neglene med den aller fineste delen på filen, poleringsdelen
  • vask så hendene og skrubb neglene med en neglebørste. Den rengjør godt under neglen, og gir en peelingeffekt av neglebånd og huden rundt neglene
  • nå er neglene og huden peelet og fuktig, og veldig mottakelig for pleie. Smør inn negleoljen, jeg bruker Neem negleolje fra Dr. Hausckha, og masser den godt inn i neglebåndene og dytt dem forsiktig tilbake. Neem oljen fukter huden og styrker neglen.

Rene, sterke og velstelte negler gir en naturlig og fin look til hverdags.
Så får vi heller spare den knallrøde til helgen :) 

1 kommentar:

  1. Jeg digger alle skjønnhetstipsene på bloggen din:-)

    God helg. Klem fra Marit.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar