fredag 2. februar 2018

Valentine's day

Det er februar! Solen har snudd, vi går mot lysere dager, og varmere tider. Og ikke minst; det er kjærlighet i luften <3
14. februar er det Valentine's day  <3 <3 <3

Vi på Huldra elsker å feire kjærligheten, bryllupsmånedene mai og august er våre favoritter, og SELVFØLGELIG skal vi også gjøre stas på Valentine's day.

Gave til din utkårede kan være en utfordring, men med et gavekort er man ganske safe.
Forslag til gavkort kan være hårspa, makeup-konsultasjon med produkter, klipp og kur-behandling eller form og farge av bryn, eller man bare velger et beløp som den daten din selv velger hva de ønsker å bruke på.
Vi vil også være med på å gjøre litt mer utav gaven, og gir med et valgfritt leppeprodukt fra GloMinerals til alle gavekort som kjøpes før Valentine's day! Vi har leppestifter, glosser, crayons og liplinere i mange fine farger.


Ander forslag til fine måter å feire kjærlighetes dag på kan være å skrive et kort/brev, inviter til en måneskinnstur, lag mat, spille spill, se en film, eller rett og slett bare prioriter å tilbringe litt tid sammen uten mobil og andre forstyrrelser.

Og om du ikke har noen i kikkerten du har lyst til å gjøre stas å så kan du selvfølgelig også kjøpe et gavekort til deg selv, og velge deg en leppestift til deg selv.
Litt me-time er heeeelt innafor på valentine's day!

Uansett, håper alle får en strålende dag.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar