søndag 28. oktober 2012

Fin hestehale


3 kommentarer:

 1. Hei!
  Etter anbefalinger fra venner og etter å ha lest om dere på nettet, lurte jeg på om jeg kunne spørre om litt hjelp? :)

  Jeg har nylig vært til hodebunnsanalyse og fått vite at jeg har veldig fet hodebunn og at hodebunnen min ikke tar opp viktige næringsstoffer. Jeg mister også en del hår og har mistet alt fallet i håret, og fikk beskjed om at det var på grunn av at hårsekken ikke fikk næringensin. Jeg fikk tilbud om "behandling" der, men prisen ble godt over 15.000, så det ble altfor mye for meg. Jeg kjøpte en shampoo og balsam som jeg tenkte å begynne med, da jeg alltid har trodd jeg har hatt tørr hodebunn (pga flassing) og har brukt fuktighetsgivende produkter, og olje i hodebunnen, tenkte jeg at det kanskje ville være nok å bytte produkter og kutte ut alt det andre jeg har brukt. Shampooen er fra et merke som heter Orising og blir brukt innen trikologi, og jeg har brukt den et par ganger og syntes den er fæl, den inneholder mye sulfater, alkohol og parfyme og håret blir rent den første dagen, så klør jeg meg ihjel dagen etter.

  Jeg tror at hodebunnen min er veldig sensitiv, utenom det at jeg overproduserer olje. Jeg har prøvd å finne noe shampoo/produkter som jeg kan kjøpe, men finner ikke så veldig mye, det meste jeg finner virker som det er mest fokusert på flass som kommer fra fett hår. Jeg er nesten litt redd for å gå til vanlige frisører, for jeg får anbefalt sterke produkter fordi det skal hjelpe til med å tørke ut hodebunnen.

  Derfor lurte jeg på om dere har noe produkter å anbefale? :)

  På forhånd takk :)

  SvarSlett
 2. Hei hei.
  Det er veldig mange , som deg, som har sensitiv hud/hodebunn, og blir irretert og klør av sjampoer med sulfater og parfyme. Og vi har fått masse gode tilbakemeldinger fra dem som har gått over til mildere eller økologiske produkter.
  Men akkurat hvilke produkter jeg ville anbefalt deg er litt vanskelig uten å ha sett håret og hodebunnen din.
  Men utifra det du forteller her tror jeg det ville hjelpe med en dyprens av hodebunnen for å fjerne evt belegg og avfallstoffer som har hopet seg opp for at huden igjen kan ta til seg næring. Vi har en leirekur som en engangs kur vi pensler på i salongen som er veldig effektiv. Men vi har også en sjampo og serum til hjemmebruk som kan brukes ved behov. Den kommer fra Davines og heter Naturaltec purifying gel og shampoo. De brukes i en periode til du har fått bukt med problemet, og så går du over på en mild hverdags sjampo som Netles fra Logona, som er helt økologisk og basert på brennenesle som er bra for sensitiv hud.
  Du kan jo lese litt selv om disse produktene, eller kom inn til oss om du lurer på noe, evt om du vil prøve dem, eller noen andre.
  Du kan booke en time på www.huldrafrisor.no, eller om du har iphone/android på fixit timebestiling, til hårspa, så kan vi ta en skikkelig utredning og anbefale produkter deretter. (det koster 450kr for dyprens, kur, massasje og føn/styling)
  Håper jeg kunne være til litt hjelp.
  :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kjapt svar :)

   Har nå bestillt time, gleder meg!

   Hilsen Elise :)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar