fredag 16. september 2011

Romantisk date-hår.


Jeg er i det romantiske hjørnet i dag. Jeg har handlet inn og gjort klart for en hjemme-date med en høy, mørk og kjekk mann... 
Så stilen i dag er selvsagt romantikk; hvit blondetopp, løse krøller og rosa leppestift.
Oppsettingen er faktisk veldig enkel og tok meg under 10 minutter.

Start med å samle alt håret i en løs hestehale på ene siden. Fest med et strikk, snurr håret rundt strikken og fest det med fliseklemmer. Ikke bekymre deg om du ikke får med alt håret eller om det stikker litt tuster ut her og der, det lager et litt løsere preg på frisyren og er bare fint.

Dra løs noen lokker med hår på hver side av ansiktet og krøll dem lett med en krølltang. De skal ikke bli for spenstig, så det holder med 8 sekunder på hver krøll (selvfølgelig litt avhengig av krølltangen) 
(om det blir for mye hår som faller frem kan du bare ta en og en krølle bakover og feste dem i "tutten" med en fliseklemme som jeg måtte gjøre på ene siden her) 

Ser det for stramt ut kan du gi deg selv litt lett hodebunnsmassasje oppå oppsettingen.
Spray så godt med en sterk hårspray så det holder seg slik hele kvelden.

For å gjennomføre denne sarte og yndige stilen har jeg gått for duse farger som kremfarget, gjennomsiktig blondetopp med en hvit singlet under, grå slimfit jeans, et hjertesmykke jeg fikk til dåpen, perler i ørene og selvsagt  den fine gifteringen min :)

Make-up'en er som vanlig enkel, med to lag volum maskara og leppestift. I dag passet det med den nydelige duse rosafargen til Dr. Hausckha nr 9.God helg! 


2 kommentarer:

  1. Nydelig! Ha en fantastisk romantisk kveld. Stor klem MH.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar