onsdag 6. januar 2016

Redd vinterhåret!

Vinteren kan være en utfordring når det kommer til å bevare hud og hår. Tipper mange kjenner seg igjen når jeg nevner ting som kløende hodebunn, statisk hår, floker, frizz, tørre og sprø tupper, krøller uten spenst, og stritt hår som ligger klistret til hodet...
Vi på Huldra er jo som dere vet mer enn gjennomsnittlig opphengt i sunne fine lokker, så vi vil gjerne hjelpe dere gjennom denne kalde, tørre, mørke måneden med å gi en gratis hårspa til alle behandlinger i hele januar. Uansett om du bestiller time til klipp, stripe, farge så vil vi gi deg en full hårspa, dvs dyprens av hår og hodebunn, og en tilpasset maske/kur og vår deilige "Huldramassasje".Et par tips til vedlikehold hjemme er å velge sjampo og balsam med litt mer fukt enn du vanligvis pleier å bruke, om du bruker for fint hår, gå opp til normalt hår, om du bruker for normalt gå opp til en for tørt hår, og om du allerede bruker en for tørt hår, prøv en for grovt hår.

Skyll også gjennom hår og hodebunn en gang i uken med Herbal Cider fra John Masters Orgaics. Jeg har skrevet mange innlegg om den før, og den er fremdeles en storfavoritt hos oss.

Bruk også en hårolje i lengder og tupper etter hver gang du har vasket håret. (fordeles i håndkletørt hår før du føner/styler håret som normalt)
Selv dere med tynt/fint hår! Det er haugevis av oljer, tilpasset en hver hårtype, så olje trenger ikke nødvendigvis bety fett hår...

Minner om at vi har timebestilling på nett og app (huldrafrisor.no, fixit timebestilling) eller du kan ringe på 55330230, og åpningstidene våre er fra 10-20 hverdager og 10-16 lørdager)

Vi sees :-)

3 kommentarer:

 1. Jeg har time 14 januar hurra :-D gleder meg!!!
  Hilsen Silje

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg så det, så jeg har satt av litt ekstra tid til deilig kur ;-) Sees snart!

   Slett
 2. Gleder meg og til hårkur! Og takk for flotte tips til oppsett av hår.

  Jeg går for struts-stilen neste gang jeg setter opp håret mitt :) .

  Hilsen Deborah

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar