torsdag 7. februar 2013

I love John

Har du lyst til å prøve ut noen produkter fra min favoritt-serie John Masters Organics, må du slå til nå.  Når du kjøper to valgfrie produkter får du med en toalettmappe med fire produkter i reisestørrelse gratis!

Produktene du får med er:
Lavender Rosemary sjampo for normalt hår. Stimulerer hårveksten, styrker håret, gir volum og glans. (ps til alle småbarneforeldre, dette er sjampoen for hele familien. Den inneholder rosemarin som lus ikke kan fordra lukten av! Beste forebyggende lusekuren ;-) )
Citrus neroli balsam. Denne kan brukes som vanlig balsam eller som leave-in. Den er super å bruke om du har tørr hodebunn, den toner og gir fukt til huden, helt uten å bli tung. Jeg bruker denne masse på salongen til hodebunnsmassasjer. Den inneholder også naturlig varmebeskyttelse, så den er helt super å føne på. Bland den med litt gele, og du har fukt, varmebeskytter, volum og hold. Dette er et "alt-i-ett" produkt og et must i enhver baderomshylle.
Blood orange and Vanilla body wash og bodylotion. Er proppfull av antioksidanter, gir masse fukt, øker blodsirkulasjonen.

Jeg er ikke den eneste som har trykket disse fantastiske produktene til mitt bryst:

Rosie Huntington-Whiteley
The supermodel and actress (Transformers: Darkside of the Moon) toldHarper's Bazaar, "I love the John Masters organic shampoo andconditioner. The ultra clean ingredients make my hair feel great and healthy, plus they smell amazing!"

2 kommentarer:

 1. Hei, hei... liker bloggen din, syns du flink...
  jeg driver selv en salong i nord norge, å lurer på hvem som er levrandør for kewin merphy og john masters organics...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lisa. Takk for skryt :-)
   Kevin Murphy er det Verdant som har, og John Master Organics er det Lerpold som har. Er superfornøyd med begge de to merkene, og anbefaler dem på det varmeste.

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar